Kesäkoodari, Helsinki

Tule boostaamaan ohjelmistoalan urasi nousuun meillä!

Julkaistu 28.12.2020
Kesäkoodari Cinia Helsinki IlmalaHaemme kesäkoodareita Helsingin toimipisteilleemme tekemään merkityksellistä koodia ohjelmistokehitysprojekteihimme. Tämä tehtävä sopii opinnoissa jo hieman edenneille, opintojaan viimeisteleville tai vastavalmistuneille. Työsuhteen kesto, viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden.

 

Kesän aikana osallistut harjoitteluprojektin jälkeen erilaisiin ohjelmistoprojekteihin osana ketterää tiimiä. Osaamisesi kehittyessä saat lisää vastuuta ja toimenkuvasi laajenee mahdollisesti asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Moni meillä kesäkoodarina aloittanut on jatkanut meillä työskentelyä myös kesän jälkeen, opintojen ohessa osa-aikaisesti. Nyt korona-aikana työskentelemme pääsääntöisesti etänä, mutta muutoin käytössämme on modernit tilat Ilmalassa.

Miksi kannattaa hakea Cinialle?

Meidän metodiikallamme ja työkalupakillamme sinulle aukeaa erinomaiset mahdollisuudet edetä työurallasi eteenpäin. Meillä pääset mukaan teknisesti haastaviin projekteihin, joihin pääset heittäytymään omien taitojesi mukaan. Kun satsaamme osaamiseesi kesäkaudella, jatkamme mielellämme yhteistyötä syksyllä osa-aikaisen tekemisen kautta. Kehittyessäsi, keskipitkällä tähtäimellä sinulla on mahdollisuus päästä kantamaan vastuuta Suomen mittakaavassa mielenkiintoisissa sekä haastavissa projekteissa. Pesti kesäkoodarina on portti sopivan jyrkkään oppimiskäyrään ja koodausammattilaiseksi siirtymiseen. Meillä on kiva tehdä töitä porukalla ja meillä on hyvä työn ja vapaa-ajan tasapaino sekä hyvät edut työntekijöilemme.

Sopiva tausta kesäkoodariksi?

Odotamme kesäkoodarihakijalta opintoja devaamiseen soveltuvasta koulutuksesta (yliopisto/AMK), näyttöjä opintomenestyksestä sekä hieman harrastuneisuutta. On hyvä jos sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja sinnikkyyttä sekä kykyä toimia osana tiimiä. Lisäksi edellytämme aitoa halua työskennellä erilaisissa hankkeissa sekä toimistollamme että asiakkaiden luona. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Käytännössä sinulla on hyvä olla hieman kokemusta ohjelmoinnista, esimerkiksi näillä teknologioilla: Java, JavaScript, HTML5 ja CSS3. Lisäpisteitä saat, jos sinulla on jo näkemystä esim. Angularin, Reactin, Dockerin ja muiden vastaavien teknologioiden käytöstä. Kaikki muu aiempi käytännön koodinkeittely on plussaa. Lisäpisteitä ropisee, jos sinulla on näyttöjä UI/UX-suunnitteluosaamisesta, visuaalisista toteutuksista tai harrasteprojekteista.

Hae heti!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 14.2.2021 mennessä. Kerro meille hakemuksessa opinnoistasi, työkokemuksestasi ja/tai harrastuneisuudestasi. Osaamistasi esittelet parhaiten jo tekemiesi opinto- ja harrastusprojektien avulla, linkitä siis mukaan esim. työnäytteet, nettisivusi, vapaa-ajan projektit, Github, Bitbucket tms. Voit liittää mukaan myös tutkintotodistuksesi/opintosuoritusotteesi.

Pyrimme lukemaan hakemuksia läpi koko hakuajan ja tekemään valinnat helmikuun loppuun mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ilona Lapinkylä, p. 040 570 5000, etunimi.sukunimi@cinia.fi.

 

Jätä hakemus

 

#kesäkoodari #rekry #Ohjelmistokehitys #kesätyö #kesäharjoittelu