Kokenut Java/Backend-kehittäjä (HKI/TRE/JKL)

Oletko kokenut Backend-kehittäjä Java-painotuksella?

Julkaistu 18.01.2021
Etsimme Java-devaajaa, jolla on taustallaan jo muutamia vuosia kokemusta esimerkiksi teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja/tai julkishallinnon ohjelmistoprojektien läpiviemisestä. Etsimme kehittäjää Helsinkiin, Tampereelle ja/tai Jyväskylään.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä suunnittelet pitkän elinkaaren sovelluksia, jotka voivat olla esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (katso lisää asiakastarinoistamme). Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme tärkeä ja siksi arvostamme kokemuksesi tuomaa osaamista projektien läpiviemisessä. Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Saat kollegoiksi asiansa osaavat ja pätevät työkaverit sekä hyvän yhteishengen tehdä töitä.

Projekteissamme suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Tehtävä edellyttää seuraavanlaista osaamista:

  • Toivomme, että olet syvällisesti perehtynyt Java-teknologioihin, kuten: Java, Spring, JUnit, REST, Websocket, JMS, JPA, Hibernate, Maven.
  • Lisäksi tehtävässä tarvitset käytännön osaamista tietokannoista ja työkaluista kuten: SQL, JPQL, PostgreSQL, MariaDB, Docker, Jira.

Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä sekä mahdollisista muista vastaavista teknologioista.

Miksi meille?

​Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja yms.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

  • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
  • Modernit työvälineet ja työtilat
  • Lounasetu
  • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
  • Kattava sairauskuluvakuutus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Harrastekerhot
  • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimiehet Iida Porokuokka, +358 45 2303 888 (Jyväskylä), Jussi Ryömä +358 45 120 1804 (Tampere) sekä Petri Orädd, +358 40 195 9851 (Helsinki), etunimi.sukunimi@cinia.fi.

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä 28.2.2021.

 

Jätä hakemus

 

#ohjelmistoratkaisut #ohjelmistokehitys #Java #SpringBoot