Projektipäällikkö, Tampere

Etsimme nyt kokenutta projektipäällikköä Tampereen toimipisteelle ohjelmistokehitysprojektien pariin

Julkaistu 17.12.2020
Kehitämme sovelluksia liikenteen, logistiikan ja teollisuuden alojen yrityksille sekä julkishallinnolle (lue lisää asiakastarinoistamme). Projektimme ovat pääsääntöisesti asiakkaillemme räätälöityjä toteutuksia, joita suunnittelemme asiakkaidemme liiketoiminnan kriittisiin tarpeisiin. Pyrimme siihen, että tiimit osallistuvat projektien teknologiavalintoihin. Tuotammekin ratkaisuja omaan näkemykseemme perustuen ja pääasiassa omalta toimistoltamme työskennellen. Satsaamme devops-automaatioon sekä agile-prosessien virittämiseen, jotta tuotokset ovat laadukkaita ja tekeminen mielekästä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan tehtävän, jossa rakennat osaavan tiimisi kanssa moderneja sovellusratkaisuja teollisuuden, liikenteen ja logistiikan sekä terveydenhuollon tai muun julkisen sektorin asiakkaille. 

Millaista henkilöä haemme?

Ideaalihakija olisi henkilö, jolla on jo kokemusta:

  • useamman vuoden ajalta projektipäällikkönä
  • räätälöidyistä IT-ohjelmistoprojekteista varhaisen vaiheen suunnittelusta tuotantoon vientiin
  • ketterästä ohjelmistokehityksestä
  • asiakasrajapinnassa työskentelemisestä
  • myös Product Owner-roolista ketterässä ohjelmistokehityksessä

Tehtävässä menestyminen ja kehittyminen edellyttää terävää älyä ja bisnesymmärrystä sekä monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamista. Lisäksi toivomme myös kykyä luoda hyvää me-henkeä ja yhteiseen maaliin puhaltamista sekä oman tiimin että asiakkaiden kesken.

Toivomme, että ymmärrät perusteet modernista sovelluskehityksestä, sen menetelmistä, kehitystyökaluista ja web-/pilviteknologioista. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot sekä kyky hallita ja edistää paineen alla useita rinnakkaisia tehtäväkokonaisuuksia. 

Eduksi katsomme, jos olet suorittanut projektinhallintaan liittyviä sertifiointikoulutuksia ja/tai sertifikaatteja.

Ura Cinialla?

Cinialla olet osa yli 120 ohjelmisto-osaajan työyhteisöä. Työskentelemme pääosin omalta toimistoltamme käsin ja rakennamme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja valitsemillamme teknologioilla. Vaikka tuotamme koodia ja rakennamme ratkaisuja asiakkaillemme, työskentelytapamme muistuttaa paljon softatuotetaloja. 

Meille on tärkeintä työntekijöidemme hyvinvointi ja ammattitaidon jatkuva kehittäminen. Työyhteisössämme välitetään ja arvostetaan toinen toisiamme ja siksi softa-alan ammattilaiset viihtyvät Cinialla hyvin. Vahvan työpaikkakulttuurin ja osaavan työyhteisömme ansiosta liiketoimintamme kasvaa kannattavasti ja asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti erittäin korkea. 

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut kuten lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, kattava sairaskuluvakuutus ja sairaan lapsen hoitopalvelu. Lue lisää meistä ja eduistamme.

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme (Naulakatu 3, Tampere) käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti! Kerro hakemuksessasi vahvuutesi sekä toiveesi tehtävää ajatellen, palkka- ja paikkakuntatoiveesi sekä milloin voit aloittaa. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Moni Banerjee (p. 050 387 2925, etunimi.sukunimi@cinia.fi). Käymme läpi hakemuksia läpi koko hakuajan, poislukien joulunajan ja välipäivät.

Hae heti - haku päättyy 31.1.2021 tai kun sopivat henkilöt löytyvät.

Jätä hakemus