Testausasiantuntija, Helsinki

Haemme joukkoomme kokenutta testausasiantuntijaa

Julkaistu 12.03.2021
Onko sinulla kokemusta teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja/tai julkishallinnon järjestelmähankkeiden laadunvarmistuksesta? Haluatko olla varmistamassa manuaali- ja automaatiotestauksen keinoin, että tuottamamme yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät kuten pitää? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimme henkilö! Etsimme nyt testausasiantuntijaa tukemaan Helsingin toimipisteen tiimiämme.

Tehtävän kuvaus

Ensimmäisenä projektinasi on Cinian loppuasiakkaalle Azure-ympäristöön toteutettava IoT-alustaratkaisu. Roolissa vastaat toteutettavan järjestelmän testauksen suunnittelusta, testauksen toteuttamisesta (manuaalinen ja automatisoitu testaus), sekä testauksen statuksen ja tulosten raportoinnista sekä kommunikoinnista projektipäällikölle ja asiakkaalle. Teet tiivistä yhteistyötä kehittäjien kanssa osana n. 5 hengen ketterää tiimiä.

Tehtävänäsi on toimia laadunvarmistuksessa kehittämillemme pitkän elinkaaren sovelluksille, jotka voivat olla esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (tutustu asiakastarinoihimme). Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen.

Tehtävä edellyttää seuraavanlaista osaamista:
 • 3-5 vuoden osaaminen pilvipohjaisten sovellusten testauksesta 
 • Kyky itseohjautuvasti suunnitella ja toteuttaa testausta ja raportoida sen tuloksista 
 • Vahva tekninen osaaminen mm. Python, Robot Framework, Jenkins 
 • Hyvät kommunikointitaidot 

Miksi meille?

​Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä ja tavoitteenamme on, että jatkossa suosimme hybridimallia etätyön suhteen. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja yms.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtajat Kimmo Alamartimo, +358 40 552 9204, etunimi.sukunimi@cinia.fi.

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä (30.4.2021).

Jätä hakemus

 

#Ohjelmistoratkaisut #Ohjelmistotestaus #Automaatiotestaus #Manuaalitestaus