Tiedonkulku SOTE-sektorilla digitalisoituu

Tiedonkulku SOTE-sektorilla digitalisoituu

Julkaistu 16.04.2020

Terveydenhuoltoalan ammattilaisetUNA Ytimellä tavoitellaan parempaa ja helpompaa tiedonkulkua terveydenhuollon alan ammattilaisille. Cinia toimittaa UNA-kokonaisuuteen UNA Tilannekuva -ratkaisun, joka tuo UNA Ytimen dataa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille helposti nähtäville ja hyödynnettäväksi. Ensimmäiset järjestelmät, kuten Väestötietojärjestelmä, Kansallinen potilastiedon arkisto sekä joidenkin sairaanhoitopiirien potilastietojärjestelmät, on nyt liitetty kokonaisuuteen. 

Nyt olemme yhteistyökumppaniemme kanssa toteuttaneet videon, jonka avulla pääset tutustumaan UNAn toimintaan ja rakenteeseen hiukan paremmin. Aiheeseen liittyvässä lehdistötiedotteessa Cinian terveydenhuollon ratkaisujen liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg huomauttaa myös, että teknisen toteutuksen lisäksi tärkeää on käyttöliittymän toimivuus ammattilaiskäyttäjien näkökulmasta. ”Tekniikan ohella pitää myös muistaa, että järjestelmän tärkein tehtävä on tukea terveydenhuollon ammattilaisia jokapäiväisessä työssä. Tämä on pyritty huomioimaan osallistamalla hoitohenkilöstöä käyttöliittymäsuunnitteluun alusta asti”, toteaa Hornborg kertoo tiedotteessa. 

 

 

Lue lehdistötiedote Cinian sivuilta: https://www.cinia.fi/arkisto/una-ytimen-toteutus-etenee-tiedonkulku-sote-sektorilla-digitalisoituu.html

 


 

Kiinnostaako terveydenhuollon sovellusten kehittäminen?

Meillä on tälläkin hetkellä useita avoimia työpaikkoja erilaisiin, monipuolisiin rooleihin. Terveydenhuollon järjestelmiä kehitämme erityisesti Tampereen toimipisteellä. Katso avoimet työpaikkamme tai voit myös jättää avoimen hakemuksen Helsingin, Tampereen tai Jyväskylän toimipisteille.